Vi hittar rätt match – när en jobbannons inte räcker

Rekrytering

Vad vi gör

Rekrytering är grunden i vårt DNA och det som har låtit oss växa och utvecklas. Allt började med att vi hittade en lucka på marknaden för en solid och professionell partner för klienter inom finanssektorn. Vi bestämde oss för att skapa en process som skapar värde för klienter som vill rekrytera specialkompetens inom finanssektorn.

Vi vet att de bästa kandidaterna inte alltid är ute efter att röra på sig från sin nuvarande position. Därför måste vi veta så mycket som möjligt om våra klienter, deras möjligheter och uppdragen för att attrahera och till slut rekrytera rätt personer. Genom att utgå från den faktiska marknaden för kandidater och inte bara klientens behov har vi placerat de mest efterfrågade profilerna sedan starten 2013, och genom att konstant utvärdera och förbättra våra arbetssätt har vi fortsatt hålla oss kvar i toppen på den finansiella marknaden.

Hur vi gör det

Ju tidigare vi blir involverade i en process, desto bättre blir utfallet. Vi inleder processen med att försöka förstå bakgrunden till behoven och förväntningarna. När vi känner till bakgrunden börjar vi titta på marknaden för att skapa en klar väg framåt och hur vi ska gå vidare för att hitta rätt kandidat. Våra klienter kommer alltid att få en god uppfattning av vad de kan förvänta sig vad gäller kandidater, en tydlig tidslinje, transparenta löneförväntningar och incitament.

Målgrupp

Ledning och mellanchefer

Exempel på uppdrag

Quant Analyst, Controllers, Compliance Officers, AML Analyst, Senior Accounting, Audit associate, M&A Professionals, Traders, Treasury Specialists, Risk Specialists, Regulatory Experts, Data Analysts

Kontakta Carl Tullberg: 0700-92 39 05 /

Kund? Kandidat?

Kund?

Executive Search – Kontakta Jacob Dickens
0700-92 69 25,

Rekrytering – Kontakta Carl Tullberg
0700-92 39 05,

Interim Management – Kontakta Mattias Katzenstein
0701-555 444,

Kandidat?

Vi uppskattar spontanansökningar! Har vi ett aktuellt eller framtida uppdrag som matchar din profil hör vi av oss!

Lediga jobb
Skicka in ditt CV/Spontanansökan
Aktuella konsultuppdrag
Skicka in ditt konsult-CV/Spontanansökan
För att löpande se våra aktuella uppdrag, följ oss gärna på Linkedin.