Aktuella konsultuppdrag

Börja med att skicka in ditt CV så att vi kan hitta dig.

Här hittar du våra aktuella publika konsultuppdrag. Vi presenterar ofta kandidater löpande under processen, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Många av våra uppdrag är inte publika, så registrera ditt CV för att diskutera andra möjliga konsultuppdrag eller en karriär som konsult.

Exempel på tillsatta uppdrag

Vi arbetar ständigt för att erbjuda våra samarbetspartners den bästa möjliga konsultlösningen. Här kan du se exempel på tidigare tillsatta uppdrag. Vill du diskutera möjliga uppdrag med oss? Kontakta oss redan idag.

Tillsatt uppdrag

Interim Projektledare AML & KYC - Finansbolag

Till ett finansiellt bolag med huvudkontor i Stockholm söker vi nu en interim projektledare med erfarenhet av projektarbete och förändringsledning.

Tillsatt uppdrag

Interim Treasury Manager - Global Koncern

Vi söker nu en erfaren interim treasurykonsult till ett industriellt bolag i Stockholm. Vi söker dig som har en bred erfarenhet inom treasury, både avseende Front Office, Cash Management och Riskhantering.

Tillsatt uppdrag

Interim M&A Associate - Finansbolag

Vår kund är ett större finansiellt bolag med huvudkontor i Stockholm. Ditt uppdrag utgör en roll inom bolagets M&A funktion, där du kommer att stötta bolaget kring deras M&A aktiviteter.

Tillsatt uppdrag

Interim AML & Fraud Analyst - Svensk nischbank

Som konsult i detta uppdrag hanterar du en rad olika områden inom penningtvätt inklusive KYC, analys och hantering av flaggade kunders transaktioner samt kontakt och klargörelse med kunder.

Tillsatt uppdrag

Interim Legal Counsel - Globalt kreditkortsbolag

Är du en jurist med stor vana av arbete i finansiella företag? Gärna duktig på regelverken ur ett affärsperspektiv och söker nytt uppdrag? Vi söker dig med senior juridisk kompetens med erfarenhet av arbete i finansbranschen.

Tillsatt uppdrag

Interim Senior Business Controller - Kreditmarknadsbolag

Vill du arbeta i ett globalt bolag, där du som konsult får vara del av och även vidareutveckla business controllerfunktionen på koncernnivå?

Tillsatt uppdrag

Interim Projektledare - Försäkringsbolag

Till en marknadsledande aktör söker vi nu en interim Projektledare med erfarenhet av förändringsledning. Ditt uppdrag kommer vara att bidra med projektledning i kundens verksamhetsutvecklande projekt, som främst inkluderar implementeringen av ett nytt affärssystem (Dynamics 365).

Tillsatt uppdrag

Interim Redovisningschef - Storbank

Blaq Group levererar Sveriges ledande kandidater och konsulter till kvalificerade tjänster inom finanssektorn. Till våra kunder inom bank, finans och försäkring har vi ett löpande behov av duktiga…

Tillsatt uppdrag

Interim Redovisningsekonom - Globalt Fintech-bolag

Ditt uppdrag är att ansvara för redovisningen och viss rapportering av ett antal olika bolag inom koncernen. Vi söker dig som har goda redovisningskunskaper, helst bokslutssjälvständig, är van att arbeta operativt och trivs i en snabbrörlig miljö.

Tillsatt uppdrag

Interim Head of Finance & SSC - PE-ägt läkemedelsbolag

Vår kund är ett riskkapitalägt förvärvsorienterat bolag i fas av större tillväxt. Ditt uppdrag är att leda en global redovisningsorganisation inklusive ett mindre SSC under utveckling.
Kund? Kandidat?

Kund?

Executive Search – Kontakta Jacob Dickens
0700-92 69 25,

Rekrytering – Kontakta Carl Tullberg
0700-92 39 05,

Interim Management – Kontakta Mattias Katzenstein
0701-555 444,

Kandidat?

Vi uppskattar spontanansökningar! Har vi ett aktuellt eller framtida uppdrag som matchar din profil hör vi av oss!

Lediga jobb
Skicka in ditt CV/Spontanansökan
Aktuella konsultuppdrag
Skicka in ditt konsult-CV/Spontanansökan
För att löpande se våra aktuella uppdrag, följ oss gärna på Linkedin.